• CARCROSS - VICTÒRIA PER IVAN PIÑA (Semog Bravo Sport)
  • JUNIOR CARCROSS - VICTÒRIA DE BRUNO CÀNOVAS (Casmat XC)
  • TURISME DIVISIÓ II - VICTÒRIA DE MIREIA CÀNOVAS (Opel Astra)
  • TURISMES DIVISION IIA - VICTÒRIA PER FRANCESC TORRELLES (Citroën Saxo VTS)

El cap de setmana passat i organitzat pel club Motor Esplús, es va celebrar en el Circuit Eduardo Lalana el XIIIè premi d’Autocròs d’Esplús, puntuable pels Campionats de Catalunya de l’especialitat i el Campionat d’Aragó.

Amb un dia assolellat i calorós va començar la prova, que després de les diferents mànigues classificatòries i de les finals, les classificacions per divisions pel que fa als Campionats i Copes de Catalunya van ser les següents:

En Turismes, al campionat de Catalunya, a la Divisió II la guanyadora va ser Mireia Cànovas (Opel Astra), seguida en segona posició per Carles Planell (Opel Kadet GSI).

A la Divisió IIA victòria per Francesc Torrelles (Citroën Saxo VTS), a la segona posició Roger Carrera (Citroën Saxo VTS) i al tercer lloc Iker Moreno (Peugeot 206).

Pel que respecta als Car Cross, dins del Campionat de Catalunya, i després de les diferents classificatòries i la final, la classificació la va encapçalar  Ivan Piña (Semog Bravo Sport), seguit de Josep Arqué (Kincar kin 1604) i tercer va ser en Jordi Puigvert (Kincar kin 1604).

En Car Cross Júnior el podi dins el certamen català va quedar configurat en primera posició per Bruno Cànovas (Casmat XC), la segona posició per Pol Pons (MV Racing) i en tercer lloc Víctor Vicente (Yacarcross).

Imatge: Gmarcogil_photo