Ral·lis Absolut

Marià Parés-Eduard Ferran (Skoda Fabia RS) guanyen el XIII Ral.li Ciutat de Valls 2023

• Pau Romero-Ferran Surroca (Peugeot 205 Rallye) van guanyar en Regularitat Sport
  • Francesc Segú-Miquel Molist (Volkswagen golf GTI MK2) guanyadors en Regularitat

El passat dissabte, amb seu a la ciutat de Valls i organitzat per l’Escuderia Costa Daurada, es va disputar el XIII Ral·li Ciutat de Valls, prova puntuable pel Campionat de Catalunya de Ral·lis d’Asfalt en les diferents categories i, que a més, puntuava pel Campionats de Catalunya de Regularitat i Regularitat Sport, el Campionat de Catalunya de Promoció i Trofeu Júnior, i les Challenges Volant RACC, Michelin, i Pirelli

Amb 48 vehicles autoritzats a prendre la sortida va començar el ral·li que constava de cinc trams a doble passada, amb un total de 407,84 km dels quals 108,70 km eren trams cronometrats.

Ja des del primer tram cronometrat Parés-Ferran van marcar el ritme de la prova sense donar opció als seus rivals i guanyant vuit dels deu trams cronometrats (un Espasa-Espasa i un altre Font-Font).

Així doncs, a velocitat el guanyador va ser el tàndem format per Marià Parés-Eduard Ferran (Skoda Fabia 2 EVO), la segona posició va ser per David Espasa-Etna Espasa (Porsche 977 GT3) que a més guanyaven la Challenge Michelin, i tercers van quedar la parella formada per Pablo González-Gerard Bellver (Peugeot 106) que també es van endur la Challenge Pirelli.

Pel que fa a la Regularitat Sport els guanyadors van ser la dupla formada per Pau Romero-Ferran Surroca (Peugeot 205 Rallye).

A l’apartat Regularitat, els guanyadors van ser la parella formada per Francesc Segú-Miquel Molist (Volkswagen Golf GTI MK2), seguits a la segona posició per Esteban Munné–Olga Feliu (Volkswagen Golf GTI MK1) i en tercera posició Ramon Playa-Ariadna Playa (Peugeot 205 GT).

Al Campionat de Catalunya de Promoció i Trofeu Júnior la victòria va ser per Jordi San Andrés-Blas C. Cabrero (Peugeot 106 S16) primers en l’apartat Júnior, seguits per Xavier Ros-Mireia Bartés (Peugeot 206 XS) i segons entre els Júnior, i per Eric Banús-Ruben Muñoz (Citroen Saxo VTS 1.6) .

Pol Gómez-Pablo Sánchez (Peugeot 208 1.2 Puretech) van ser els guanyadors al Volant Racc.

La propera prova serà el Ral·li Empordà els propers dies 19 i 20 de maig.

Imatge: Jorge fotografia