Actualitat - 04/10/2022

 

 

·        TURISMES – GUANYADORS: 

·        DIVISIÓ I – JOAN SERRAT (PEUGEOT 207 PROTO) 

·        DIVISIÓ II – LLUÍS BARADAD (OPEL CORSA GSI) 

·        DIVISIÓ III – EDUARD BAÑERES (SPEEDCAR TTX) 

·        CARCROSS - VICTÒRIA PER IVAN PIÑA (SEMOG BRAVO SPORT) 

·        CARCROSS JUNIOR - VICTÒRIA DE BRUNO CÀNOVAS (CASMAT XC)

 El cap de setmana passat i organitzat per l'Escuderia Mollerussa, es va celebrar en el Circuit Parc de la Serra el XXXè premi Ara Lleida d’Autocròs, puntuable pel Campionat d’Espanya i pels Campionats i Copes de Catalunya de l’especialitat.

 Amb un dia assolellat i calorós va començar la prova, que després de les diferents mànigues classificatòries i de les finals, pel que correspon als Campionats i Copes de Catalunya les classificacions per divisions van ser les següents:

 En Turismes, a la Divisió I el guanyador va ser Joan Serrat (Peugeot 207 Proto); en la Divisió II el triomf va ser per a Lluis Baradad (OpelCorsa GSI), en segona posició Anselm Llovera (Citroen Saxo VTS) i en tercera Mireia Cànovas (Opel Astra GSI 16v).

 Quant a la Divisió III la primera posició va ser per a Eduard Bañeres (Speddcar TTX); seguit per Joan E. De Maria (Speedcar TTX).

 Pel que respecta als Car Cross i després de les diferents classificatòries i la final, a la categoria de Car Cross, la classificació la va encapçalar  Ivan Piña (Semog Bravo Sport), segon Josep Arqué (Speedcar Wonder) i tercer Joan Salichs (Speedcar Wonder).

 En Car Cross Júnior el podidel català va quedar configurat en primera posició per Bruno Canovas  (Casmat XC); en segon lloc en Quim Gonzalez (Speedcar Xtrem) i en tercera posició Joan Aranda (Speedcar Xtrem).

 

 

Imatge: Edgar Race Videos