Actualitat - 02/10/2023

• CAR CROSS - VICTÒRIA PER IVAN PIÑA (SEMOG BRAVO SPORT)
  • CAR CROSS JÚNIOR - VICTÒRIA DE POL PONS (CASMAT XC)
  • TURISMES DIVISIÓ II VICTÒRIA DE JOSÉ M. ESCUDER (TOYOTA MR2)

El cap de setmana passat i organitzat per l'Escuderia Mollerussa, es va celebrar en el Circuit Parc de la Serra de Mollerussa el XXXIè premi Ara Lleida d’Autocròs, puntuable pel Campionat d’Espanya i pels Campionats de Catalunya de l’especialitat.

Amb un dia assolellat i calorós va començar la prova, que després de les diferents mànigues classificatòries i de les finals, les classificacions per divisions pel que fa als Campionats i Copes de Catalunya van ser les següents:

En Turismes, a la Divisió I, en Joan Serrat (Peugeot 207 Proto) no va poder participar a la final degut a un fort cop que va rebre a les classificatòries.

A la Divisió II el guanyador va ser José M. Escuder (Toyopta MR2), en segona posició Mireia Cànovas (Opel Astra GSI 16v) i en tercera Juan M. Gálvez (Citroen Saxo VTS).

Pel que respecta als Car Cross, Campionat de Catalunya, i després de les diferents classificatòries i la final, la classificació la va encapçalar  Ivan Piña (Semog Bravo Sport), segon David Masoliver (Kincar Kin 1604) i tercer Joan Salichs (Kamikaz K3).

En Car Cross Júnior el podi de la prova en el Campionat de Catalunya va quedar configurat en primera posició per Pol Pons (MV Racing PRO SP2); en segon lloc en Diego Martínez (Yacarcross Supercros) i en tercera posició Bruno Cànovas  (Casmat XC).

Imatge: Carlos Casimiro