Actualitat - 12/06/2023

Joan Riberas – Álvaro Menéndez (Porsche 911 SC) guanyen el Campionat de Catalunya de Vehicles Històrics al 8è Rally Costa Daurada Legend Reus en Velocitat

• Jordi Fanlo-Daniel Robledillo (Porsche 911 SC) van guanyar en Regularitat Sport
  • Juan P. Garcia-Sergi Giralt (Autobianchi A112 Abarth) guanyadors en Regularitat

El passat divendres i dissabte, amb seu a la ciutat de Reus i organitzat per l’Escuderia Baix Camp, es va disputar el 8è Rally Costa Daurada Legend Reus, prova puntuable pel Campionat de Catalunya de Vehicles Històrics, Campionat de Catalunya de Regularitat Sport, Campionat de Catalunya de Regularitat i pel Campeonato de España de Rallyes de Velocidad para Vehículos Históricos.

Amb 81 vehicles inscrits va començar el ral·li que constava de cinc trams a doble passada, amb un total de 494,134 km dels quals 106,060 km eren trams cronometrats.

Els recorregut d’aquesta edició van ser pels ja mítics trams de La Mussara, Farena, La Teixeta, Molar i Colldejou, més que coneguts per tots els aficionats i amb una llarga tradició mundialista.

El guanyador absolut del ral·li va ser l’equip format per Manuel Muniente-Ezequiel Salgueiro (BMW M3 E36).

En els Campionats de Catalunya, a l’apartat de velocitat el guanyador va ser el tàndem format per Joan Riberas-Álvaro Menéndez (Porsche 911 SC), la segona posició va ser per Albert Bonastre-Eric Parra (Renault Clio 16v)., i tercers van quedar la parella formada per Jaume Guixà-Jordi Ibarra (Ford Escort MK II).

Pel que fa a la Regularitat Sport els guanyadors van ser la dupla formada per Jordi Fanlo-Daniel Robledillo (Porsche 911 SC), seguits a la segona posició per Ramon Dalmau-Antoni Moragas (BMW 325i) i tercers classificats Ignasi Segura-Joaquim Nogué (BMW 325i).

A l’apartat Regularitat, els guanyadors van ser la parella formada per Juan P. Garcia-Sergi Giralt (Autobianchi A112 Abarth), seguits a la segona posició per Antonio Verdaguer-Maria J. Mora (Porsche 944 Turbo) i en tercera posició Carles Miró- Ivan Matavacas (Porsche 911 SC).

Imatge: Photo Sport Media