Actualitat - 18/12/2023

• José L. Moreno - Isidre Noguera (BMW E30 320i) van guanyar en Regularitat Sport
  • Carles Simon - Gerard Ferrer (BMW E30 325i) guanyadors a la Regularitat

El passat diumenge, amb un dia que va començar fred i va acabar esplèndid i assolellat, al Circuit de Barcelona-Catalunya i organitzat pel RACC, es va disputar el 4t Rallysprint RACC Circuit de Barcelona-Catalunya, última prova de la temporada i del Trofeu de Catalunya Ral·lisprints d’Asfalt.

Amb 103 vehicles autoritzats a prendre la sortida va començar el ral·lisprint que constava d’un sol tram de 12,84 km a triple passada, i amb un total de  38,52 km dels quals 36,24 km eren cronometrats.

Ja des de la primera passada pel tram hi va haver una lluita aferrissada, on Alejandro Mauro-Diego Sanjuan van anar a totes guanyant el primer i el segon tram, mentre que la tercera passada la van guanyar la dupla formada per Sergi Pérez-Axel Coronado (Hyundai I20 N Rally2).

Així doncs, en velocitat i guanyadors absoluts del ral·lisprint va ser el tàndem format per Alejandro Mauro - Diego Sanjuan (Skoda Fabia Rallye2), la segona posició, a només 9 dècimes, va ser per Sergi Pérez - Axel Coronado (Hyundai I20 N Rally2), i tercers van quedar la parella formada per Sergi Francolí-Xavier Moreno (Toyota Yaris GR).

A l’apartat de Regularitat Sport la victòria va ser per la parella   José L. Moreno - Isidre Noguera (BMW E30 320i), en segona posició van quedar Jordi Fanlo - Daniel Robledillo (Porsche 911 SC) i tercer la dupla formada per Joaquim Vilatarsana-Joaquim Formatger (Renault 5 GT Turbo).

A la Categoria de Regularitat el triomf va ser per Carles Simon - Gerard Ferrer (BMW E30 325i), al segon lloc es van classificar Francesc Segú - Miquel Molist (Volkswagen Golf GTI MK2) i tercer lloc per Carles Miró - Ivan Matavacas  (Porsche 911 SC).