Actualitat - 15/07/2019

Els participants en els Campionats de Regularitat tenien aquest cap de setmana una doble cita a la Cerdanya, amb la 9a. Pujada a Alp2500, puntuable per a la Regularitat en Muntanya, i el 4t. Ral·lisprint de la Cerdanya, puntuable també per als Campionats de Regularitat.

Pel que fa a la Regularitat en Muntanya, el guanyador en Regularitat Super-Sport va ser Jaume Tobella, al volant d’un Porsche 911. Joaquim Vilatarsana, amb un Renault 5 Copa Turbo, va ser segon i Víctor Salagaray, tercer, als comandaments d’un Volkswagen Golf MK1.

En la Regularitat Sport, el triomf va ser per a Ramón Arqués, amb un Peugeot 205 GTI. Ignacio Garcés, amb un Opel Ascona, va acabar la cursa en segon lloc, mentre que Antoni Peracaula, amb un Opel Kadett, va ser tercer.

4t. Ral·lisprint de la Cerdanya

El Ral·lisprint també puntuava per als Campionats de Catalunya de Regularitat. Oriol i Eduard Aymerich, a bord d’un Toyota Supra, van ser els absoluts líders de la Regularitat Sport, desplaçant a la segona posició el tàndem format per José Luis Moreno i Isidre Noguera, que participaven amb un BMW 320i. El podi el completaria Narcís Marcó i Ivan Matavacas, amb un Lancia Delta HF Integrale.

Pel que fa a la Regularitat Super Sport, el triomf se’l va endur Xavier Domingo i Marcos Rivero, amb un Porsche 911. Jordi Pitarch i Marta Pujadas, amb un Volkswagen Golf GTI MK2, van acabar en segona posició. Repetint podi com en la passada edició, Josep Costa i Marc Duran, van ser tercers amb un Porsche 911.