Dona-Gas - 20/12/2022

La temporada catalana va tancar amb la celebració del tercer RallySprint RACC – Circuit de Barcelona-Catalunya, prova que es va fer el 18 de desembre i en la que la Federació Catalana d’Automobilisme va aprofitar per donar més informació del programa DONA-GAS.

El Circuit de Barcelona-Catalunya va cedir un espai on es va instal·lar un punt d’informació DONA-GAS, on les interessades es podien registrar i així estar al dia dels detalls que durant el mes de gener s'aniran anunciant. Tanmateix, a la web de la FCA - www.fca.cat - hi ha un apartat on totes les persones interessades es poden registrar per rebre aquesta informació.

Aquesta iniciativa esta rebent una fantàstica acollida per part de tot el col·lectiu del Motorsport i ajudarà a que les dones incrementin la seva presència i visibilitat així com reconèixer aquelles que ja s’han fet un lloc. L’objectiu es promoure l’automobilisme des de la base i que totes les dones apassionades del motor puguin tirar endavant els seus anhels i somnis dins aquest món tan competitiu.