Actualitat - 12/09/2017

El Campionat de Catalunya de Kàrting enfila la recta final. Al Circuit de Mora d’Ebre es va celebrar el passat cap de setmana la que serà la penúltima cita de la temporada del certàmen. Hi van prendre part més d’una cinquantena de pilots, repartits en les categories Aleví-Benjamí, Cadet, Júnior, Sènior i Open RACC. La jornada de dissabte, reservada per les tandes d’entrenaments lliures i els cronometrats, va donar pas a una matinal de diumenge amb una desena de carreres en una jornada molt emocionant.

Com és habitual, els participants en l’Open RACC van ser els primers a entrar en pista.  Les dues carreres van tenir els mateixos protagonistes. Joan Pérez es va imposar en la primera carrera, en un final molt ajustat, i va ocupar el segon calaix del podi en la segona. Eric Llamas, va acabar la primera cursa en segona posició però es va endur la victòria en la segona. En les dues el podi el va completar Marc Noel, que en les dues curses va entrar a meta en el mateix segon del vencedor.

Les curses de la categoria aleví van ser d’allò més disputades. En la primera, el triomf va ser per Alejandro Meléndez, en un final ajustadíssim, amb Pol Chaos i Iker Carceller, segon i tercer respectivament, separats per només 13 mil·lèssimes. La segona carrera va tenir com a vencedor David Rodríguez. Aleix Soriano va ser segon i Arnau Ràfols, tercer.

En benjamins, que corrien juntament amb els alevins i també havien de donar 10 voltes al traçat, la victòria va ser per a Adrián Benito, en la primera cursa. Louis Loveau seria segon i Raúl Zunzarren, tercer. Precisament, Zunzarren seria el més ràpid en la segona cursa, només unes mil·lèssimes de segon per davant d’Adrián Benito. Louis Loveau ocuparia el tercer lloc.

Juan Montes i Josep M. Martí es van repartir els triomfs en les dues carreres de la categoria Cadet, que van ser també molt disputades. Montes va guanyar la primera cursa, seguit de Sergio Ruiz i de Josep M. Martí. Els papers s’invertirien després en que la victòria va ser per a Martí, el segon lloc seria per  Alejandro Albanesi, i el tercer lloc per Juan Montes.

La categoria Júnior va tenir bones dosis d’emoció. Marc Pernia es va endur la victòria en la primera amb un marge de quatre segons sobre Max Ribas, segon classificat. El podi el va completar Òscar Jiménez. La segona cursa va tenir un final molt ajustat. Jiménez va repetir al tercer calaix del podi, darrere de Samuel Bean i Hugo Belda, que es va endur el triomf.

Nova victòria de Marc Fugardo en la primera cursa de la categoria Sènior. En aquesta ocasió per només 61 mil·lèssimes per davant del seu germà Albert. El tercer lloc va ser per a Manel Gallofré. En un final de cursa molt disputat en que els cinc primers classificats van entrar en el mateix segon, Gallofré creuaria la meta en primera posició en la segona cursa, de nou flanquejat pels germans Fugardo. Marc va ocupar el segon lloc del podi, i Albert, tercer, per només dues dècimes de diferència.

La propera cursa del Campionat català de kàrting tindrà lloc els dies 18 i 19 de novembre al Circuit d’Alcarràs.

 

Més fotografies al perfil de flickr oficial de la FCA (https://www.flickr.com/photos/canalfca/)