Actualitat - 21/05/2019

Segona cita de la temporada dels Campionats de Catalunya de kàrting, amb el circuit de Mora d’Ebre com a escenari en aquesta ocasió. En total es van disputar vuit carreres corresponents a les categories Aleví-Benjamí, Cadet, Júnior i Sènior.

Com ja va succeir a Juneda, en la jornada de dissabte va tenir lloc l’E-Karting Pole, una nova activitat amb karts elèctrics en que els participants, tots de categoria aleví, han d’aconseguir la volta ràpida. El més ràpid va ser de nou Aleix Piñera, que sumaria al circuit de Mora d’Ebre dos podis més, amb un segon i un tercer lloc en les carreres del diumenge.

Màxima igualtat i molta emoció en les curses de la categoria aleví. El triomfador va ser Raúl Zunzarren, que va fer un doblet després de dos finals molt ajustats. En la primera cursa va superar Piñera per 9 centèsimes i en la segona es va imposar a Yussuf Martin, per 16 mil·lèssimes. El podi en la primera carrera el completaria Quim González, que en la segona de les curses es quedaria a les portes del tercer lloc.

Més d’una vintena de pilots van prendre part en les curses de la categoria Cadet. Dues curses que van tenir com a protagonistes els mateixos tres pilots, un dels quals repetia el doblet aconseguit a Juneda. Es tracta de Pol Chaos, que després de dos finals molt ajustats es va imposar a Mikel Merino i a Héctor Gutiérrez, segon i tercer en la primera cursa i que intercanviarien posicions en la segona.

Els participants de la Júnior havien de donar 12 voltes al traçat. Les victòries se les van repartir Javier Lara, vencedor en la primera, i Eloi González, que es va imposar en la segona. El podi el completarien Pol Caubin i el mateix Eloi González en la primera carrera mentre que en la segona Lara i Caubin es repartirien la segona i tercera posicions.  Mireia Cánovas, una de les participants femenines de al categoria, es va quedar a les portes del podi en la segona cursa, a només 1 dècima del tercer lloc. En la primera una penalització la va deixar sense opcions de podi i va acabar e cinquè lloc.

Els participants de la categoria Sènior també havien de completar 12 voltes al circuit. Samuel Bean, que sortia des de la pole, es va imposar en la primera carrera, David Martinez va fer segon i Max Ribas va ser tercer. En la segona cursa, el podi el va encapçalar  Marc Pernía seguit de Samuel Bean, i Mario Bescos va fer tercer.

El Campionat de Catalunya de kàrting tornarà el 22 i 23 de juny i tindrà com a escenari el Kàrting de Mora d’Ebre.

 

 

Més fotos a https://t.co/ZKKmfLH8l5

www.eskarting.com