Actualitat - 24/04/2024

 

El circuit d’Alcaaaràs va acollir aquest cap de setmana els Campionats de Catalunya de Kàrting. En total es van disputar quatre curses corresponents a les categories Mini i Mini-K, Júnior-Sènior.

Les dues curses de la categoria Mini i de la Copa Mini-K es van celebrar a catorze voltes. En la primera cursa en Mini, va guanyar en Milan Guerrero, seguit de Max Landaluca, i del Jordi Yaskov; en la Copa Mini-k el primer va ser en Leo Córcoles, seguit de l’Hugo Navas i de la Lola Pérez. En la segona cursa el guanyador en Mini va ser també en Milan Guerrero, seguit d’en Max Landaluce i del Nil Casacuberta. En la Copa Mini-k la segona cursa la va guanyar el Leo Córcoles seguit de l’Hugo Navas i del Nil Mumbru.

Els participants de les  categories  Júnior i Sènior van disputar junts les dues curses, que van ser a catorze voltes. En Júnior, les dues les va guanyar van temr el mateix podi, amb Gerard De Castro en primeer lloc, l’Arian Benítez-Dàvila en segon lloc, i la Xènia Boixader al tercer calaix. En Sènior la primera cursa la va guanyar el Martín Almeida, seguit de Dan Schaller i de Marc Noel. La segona de Sènior cursa la va vèncer en Martin Almeida, per davant també del Dan Schaller i del Marc Noel.

La propera cita serà només per la categoria de Karts de lloguer, el dia 1 de juny, al circuit de L’Escala.