Actualitat - 17/04/2018

El Campionat de Catalunya de Muntanya tenia al Bages una nova cita amb la celebració de la Pujada Callús-Sant Mateu de Bages, Memorial  Laia Altimira. La prova, organitzada pel Moto Club Manresa, va aplegar més d’una quarantena d’equips i molts aficionats al món del motor al llarg del recorregut.

Francesc Munné, amb un Demon Car, va ser el més ràpid en les dues mànegues de cursa i es va anotar una nova victòria, la segona de la temporada en el seu compte particular. Munné que va marcar el millor temps en la primera de les pujades de cursa va mantenir el ritme en la segona rebaixant encara més el crono per assegurar-se el triomf.

Ramon Plaus va ocupar el segon lloc amb un Speed Car K17, marcant uns temps pràcticament calcats, a només vuit dècimes del vencedor.

Edgar Montellà, amb un Speed Car, va invertir tres segons i va ocupar la tercera posició final.

El millor classificat en la Categoria de Turismes va ser Joan Salvans, sisè en la general de la jornada. Salvans que aquesta temporada participa amb un Porsche GT3 repetia així victòria després del triomf aconseguit en la primera cita celebrada a Alcover.

Gerard De la Casa, amb un Subaru Imprezza WRC, es va imposar en les tres mànegues d’entrenaments. En cursa però, va acabar darrere Salvans i va ocupar el segon calaix del podi. Fèlix Jurado, amb un Mitsubishi EVO VII, va ser tercer de la categoria, desè de la general de la jornada.

El Trofeu Propulsió se’l va endur Oriol Soler, amb un BMW 318iS.

La pujada puntuava també per als Campionats de Catalunya de Regularitat en Muntanya. El el guanyador en Regularitat Super-Sport va ser Víctor Salagaray Baldellón, al volant d’un Volkswagen Golf GTI. El segon lloc el va ocupar Lluís Llop, amb un altre Golf GTI. Completaria el podi Joan Argemí, amb un Alpine.

En la Regularitat Sport, el triomf va ser per a Victor Salagaray García, amb un Peugeot 205 GTI. Ramon Arqués, amb idèntica muntura, va acabar la cursa en segon lloc, mentre que Sara Oliva va situar el seu Seat Marbella, en tercera posició.

Per classes, Òscar Triano, amb un Peugeot 106 GTI S16, va ser el millor de la classe 6. Jaume Darné, conduint un Renault Clio R3, assolia la victòria en la classe 7. Ramon Rosell es va adjudicar la 10, amb el seu Renault Clio Cup. La classe 11 va ser per a Joan Salvans al volant d’un Porsche GT3, mentre que la 12 va ser per a David Cenalmor i el seu Citroën AX Sport. La classe 13 va ser per a Jordi Oliva i el seu Peugeot 205 GTI. Gerard de la Casa, amb un Subaru Imprezza WRC, es va endur la classe 14. Jordi Enjuanes, amb un Van Diemen, es va endur la classe 15. Francesc Munné es va imposar en la classe 16, amb un Demon Car. La classe 17 va ser per a Ramon Plaus, amb un Speed Car K17, mentre que la 18 se la va adjudicar Joan Garcia, amb un Simca Rallye 3. Miquel Serral, amb un Volkswagen Golf GTI, es va endur la classe 19 i Antoni Arrufat la 20 amb un Renault 5 GT Turbo. Oriol Gómez Pino, amb un Citroën AX Sport, es va imposar entre els vehicles de la classe 22. Finalment, Oriol Soler, amb un BMW 318 is va ser el més ràpid de la classe 26.

La propera cursa del Campionat de Catalunya de Muntanya tindrà lloc el 6 de maig i serà la 22a. Pujada a Prades.