• Joan Gil (SpeedCar GTR Eva) guanya a CM+ i Monoplaces
  • Jordi Gaig (Porsche 991 GT3R) primer de Turismes
  • Victòria en Regularitat Sport per a Jorge Villasán (VW Golf GTI MK2)
  • En Regularitat, primera posició per a Ramon Martí (BMW 320i)

Dissabte passat es va celebrar la XIII Pujada a Sta. Maria de Villalba-Ullastrell, organitzada per +Gas Factory Marc Gené i puntuable per al Campionat de Catalunya de Muntanya en totes les seves diferents categories.

Amb 66 vehicles inscrits va començar la prova prevista a dues mànigues d’entrenaments i dues de cursa a la carretera BV-1202, amb una llargària de 3,530 km i un desnivell de 269 metres.

Ja des de  les mànigues d’entrenaments Javier Rodríguez imposava el seu ritme  fent el millor registre a totes dues. Mentre que Jordi Gaig feia el mateix a l’apartat dels turismes.

A les dues mànigues de cursa, dins dels CM, Jorge Rodríguez tornava a guanyar les dues pujades, però no als turismes, on Jordi Gaig guanya la primera i Joan Salvans (Porsche 997 GT3) ho feia a la segona.

Així doncs, dins els CM+ i Monoplaces el triomf va ser per Joan Gil (SpeedCar GTR EVO), seguit de Ramiro Coelho (SpeedCar GT 1000), i de Felipe Brandao (Silver Car S2F) en tercera posició.

Pel que respecta als CM Promoció el triomf va ser per Javier Rodríguez (SpeedCar GTR), seguit d’Ian Porte (Silver Car S2) i per Ramon Plaus (Silver Car S3 PEP) en tercera posició.

Quant als Turismes, victòria per Jordi Gaig (Porsche 911 GT3R), seguit en segon lloc per Joan Salvans (Porsche 997 GT3) i la tercera posició va ser per Gerard de la Casa (Ford Fiesta).

A l'apartat de Regularitat, a Regularitat Sport i després de les quatre pujades de cursa, victòria per Jorge Villasan (Volkswagen Golf GTI MK2), el segon lloc per Jordi Pitarch (Volkswagen Golf GTI MK2) i tercera posició per Josep Garcia (Porsche 911 SC).

En Regularitat victòria per Ramon Martí (BMW 320i), seguit al segon lloc d’Eduard Falgàs (Volkswagen Polo Coupé GT) i Josep M. Martí (Seat 131E) al tercer lloc.

Imatge: Todomotor66photosport