• Joan Gil guanya entre els CM + i Monoplaces
  • Jordi Gaig (Porsche 911 GT3R) primer de Turismes
  • Victòria en Regularitat Sport per a Jorge Villasán (VW Golf GTI MK2)
  • En Regularitat, primera posició per a Eduard Falgàs (VW Polo coupé GT)

Ahir diumenge es va celebrar a localitat de Gironerlla la XXXIV Pujada a Gironella-Casserres, organitzada per l’Escuderia Gironella i puntuable per al Campionat de Catalunya de Muntanya en totes les seves diferents categories.

Amb 50 vehicles inscrits va començar la prova prevista a tres mànigues d’entrenaments i dues de cursa a la carretera BV-4132z, amb una llargària de 6,040 km i un desnivell de 70 metres.

Ja des de les primeres mànigues d’entrenaments hi havia un clar favorit entre els turismes, no com en els monoplaces, on Joan Gil va marcar el millor temps a la primera màniga i Javier Rodríguez a les dues restants.

Pel que respecta a les dues curses, a la primera el millor temps era per Javier Rodríguez i la segona cursa per Jordi Gaig.

A l'apartat de CM+ i Monoplaces el triomf va ser per Joan Gil (SpeedCar GTR EVO), seguit de Jordi Enjuanes (Van Diemen RF95), i de Ramiro Coelho (SpeedCar GT 1000) en tercera posició.

Pel que respecta a CM Promoció el triomf va ser per Javier Rodríguez (SpeedCar GTR), seguit de Toni Arrufat (Silver Car S3) i per Ian Porté (Silver Car S3) en tercera posició. A CM Júnior Promoció victòria per Jordi Vilardell (Demon Car).

Quant als Turismes, clara victòria per Jordi Gaig (Porsche 911 GT3R), seguit en segon lloc per Gerard de la Casa (Ford Fiesta), i la tercera posició va ser per Félix Jurado (Mitsubishi Lancer EVO VII).

Dins també dels turismes, Ramon Camaposada (Peugeot 106 Rallye) va guanyar a la Cateogria 1, Josep Fornell (Peugeot 208 R2) a la Categoria 2 i Jordi Gaig a la Categoria 3. A l’apartat de propulsió, victòria per Joan Torres (BMW 320i).

A l'apartat de Regularitat Sport, després de les cinc pujades de cursa, clara victòria per Jorge Villasán (Volkswagen Golf GTI MK2), el segon lloc per Josep García (Porsche 911 SC) i tercera posició per Joan Argemí (Alpine A310).

En Regularitat i després d’una lluita aferrissada, victòria per Eduard Falgàs (Volkswagen Polo Coupé GT), seguit de Ramon Martí (BMW 320i)  i Josep M. Martí (Seat 131) al tercer lloc.

Imatge: Todomotor66