Actualitat - 16/04/2021

José Luís Moreno i Isidre Noguera van guanyar en Regularitat Super Esport.

Aquest passat cap de setmana va tenir lloc el 5è Ral·li Catalunya Històric organitzat pel RACC, en col·laboració amb el Patronat Municipal de Turisme de Salou i puntuable per al Campionat de Catalunya. La prova, de dos dies de competició, va tenir a Salou com a epicentre i les carreteres de l’interior de les comarques de Tarragona com a itinerari.  L’esforç organitzatiu del ral·li, va comptar també amb totes les mesures de seguretat i de prevenció enfront de la covid-19.

Distribuïts en tres categories, 81 equips van prendre la sortida des del Passeig Jaume I de Salou, un excel·lent punt de trobada per a la competició esportiva de motor, ja que és el mateix lloc que acull el RallyRACC del Campionat del món. Durant la prova, els equips van superar els 12 trams de la competició recorrent 489,55 km, dels quals 147,40 km van ser de regularitat.

En Regularitat Súper-Sport, José Luís Moreno i Isidre Noguera, amb un BMW 320i E30, en van ser els vencedors, seguits per Ramon Dalmau i Antoni Moragas amb BMW 325, i tercers van ser l’Alexandre i Daniel Thoreau amb un Lancia Deita Integrale

Quant a la Regularitat Esport la classificació final, després d’un intens frec a frec durant tota la cursa, va quedar amb Carles Miró i Ivan Matavacas, amb un Porsche 911 SC) en primer lloc, seguits de Juan Pedro Garcia i Sergi Giralt, amb un Autobianchi A112 Abarth, en segon lloc, i de Josep Maria Bardolet i Carles Jimenez amb un Seat 1400-B, en tercera posició.