Actualitat - 24/04/2023

Victòria de Javier Rodríguez (Speed Car GTR) a la Pujada en costa Callús – Sant Mateu de Bages 2023

• Joan Gil (Suzuki Spedd Car GT R) va guanyar entre els CM+ i Monoplaces
  • Javier Rodríguez (Speed Car GTR) va vèncer entre CM Promoció
  • Jordi Gaig (Porsche 991 GT3 R) primer de Turismes
  • Victòria en Regularitat Sport per a Jorge Villasan (VW Golf GTI MKII)
  • En Regularitat, primera posició per a Ramon Martí (BMW 320i)

El passat diumenge es va celebrar a localitat de Callús la XXIV Pujada en Costa Callús – Sant Mateu de Bages, organitzada per l’Escuderia Moto club Manresa i puntuable per al Campionat de Catalunya de Muntanya en totes les seves diferents categories.

Amb 73 vehicles inscrits va començar la prova prevista a la carretera BV-3003  amb una llargària de 5,00 km i un desnivell de 309 metres.

Ja des de les 3 mànigues d'entrenaments es va veure que no hi havia un clar favorit entre els monoplaces que s’anaven alternant en les primeres posicions, no com en els turismes on Jordi Gaig va ser el clar dominador guanyant totes les pujades, tant d’entrenaments com de cursa.

A l'apartat de CM Promoció, no va haver-hi un clar favorit i el resultat final de la cursa va estar disputat, i on a la fi, la victòria va ser per Javier Rodríguez (Speed Car GTR) que a la tercera màniga d’entrenaments ja va fer el millor temps, així con a les dues curses. La segona posició final va ser per Edgar Montellà (Speed Car GTR EVO) i tercer Ramon Plaus (Speed Car SS3).

A l'apartat de CM+ i Monoplaces el triomf va ser per Joan Gil (Suzuki Speed Car GTR), seguit de Felipe Brandao (Speed Car GTR) i per Jaume Vilardell  (Bango BRC 52) en tercera posició.

Quant als Turismes, la victòria va ser per Jordi Gaig (Porsche 991 GT3 R), el segon lloc va ser per Gerard de la Casa (Ford Fiesta 017), i la tercera posició va ser per Felix Jurado (Mitsubishi EVO VII).

A l'apartat de Regularitat Sport, després de les cinc pujades, clara victòria per Jorge Villasan (Volkswagen Golf GTI MK2), el segon lloc per Josep Garcia  (Porsche 911 SC) i tercera posició per Ricardo Martínez (Renault Clio 16S).

En Regularitat, victòria per Ramon Martí (BMW 320i), en segona posició Josep M. Martí (Seat 131)  i Eduard Falgàs (Volkswagen Polo GT CC) al tercer lloc.

Imatge: Todomotor66