Actualitat - 02/05/2022

Aquest dissabte 30 d'abril, organitzat per l'Escuderia Costa Daurada, es va celebrar la 12a edic del Ral·li Ciutat de Valls on 71 cotxes van prendre la sortida a les 9 del matí des de la capital de l'Alt Camp.

La prova referent de la província en el marc del Campionat Català de ral·lis que puntuava per 11 trofeus es va disputar a alguns dels mateixos trams que també es fan els del WRC.

El ral·li constava de 12 trams, el primer bucle amb els trams del Tallat, Senan i Forès on es van fer dues passades i el bucle de la tarda pels trams del Montmell, les Ventoses i Les Pobles també en dues passades.

Des del primer tram, la dupla formada per Pons/Chamorro va ocupar la primera posició, que no van deixar fins al final del ral·li, guanyant 9 dels 11 trams disputats.

 Pel que fa a les classificacions, en l’apartat de velocitat, la primera posició absoluta va ser per Eduard Pons/Alberto Chamorro; segon lloc  per Xavier Domènech/Àxel Coronado i en tercera posició Sergi Pañella i Cèsar Crespo.

 Dins dels diferents Tofeus i Copes pels que puntuava el ral·li, els guanyadors van ser:

Ral·lisprint: Alex Font - Joan Font

2RM: Miquel Labarias - Lorena Romero

4RM: Eduard Pons - Alberto Chamorro

Trofeu Junior: Marc Pedrosa – Oscar Reverte

Michellin Challenge: Xavier Domènech - Àxel Coronado

Copa Pirelli: David Nafria – Pedro Requena

C.C.Promoció: Agustín Garcia – Sònia Montilla

Challenge Saxo: Agustín Garcia – Sònia Montilla

Volant RACC: Joan Torres – Miquel Lorenzo

 Pel que fa a la Regularitat, la primera posició va ser per Esteban Munné/Olga Feliu; segon calaix per Francesc Segú/Miquel Molist i la tercera posició per Josep Sumalla/Remei Saballs.

 En Regularitat Sport els guanyadors van ser els actuals campions, la parella formada per José Luis Moreno/Isidre Noguera; la segona posició va ser per Narcis Marco/Claudia Marco.

 La prova es va disputar amb un temps primaveral que va afavorir que el públic, que omplia les cunetes, gaudís del ral·li.

  

Imatge cedida per Jordi Ramirez Rubio