Actualitat - 20/09/2017

El Circuit de Barcelona-Catalunya de Montmeló va acollir el 16 i 17 de setembre la tercera cita de la temporada del Campionat de Catalunya de Velocitat en circuits. En un míting que també acollia el CER i l’F4 Spanish i enmig d’un gran ambient de públic, es van disputar dues magnífiques jornades d’automobilisme esportiu.

Daniel Díaz Varela i Eduardo Costabal, al volant d’un Porsche 991 Cup es van adjudicar el triomf en la cursa del CCV amb un avantatge de més de dos minuts respecte els segons classificats després d’aconseguir donar 22 voltes al traçat català. També es van imposar en la classe C” La segona posició va ser per Max Llobet i José Luís Garcia amb un Seat Leon Cup Racer, primers de la classe D1. Joan Vinyes i Jaume Font, amb un altre Seat Leon Cup Racer, van ser tercers. José Maria Roger, amb un Chevrolet Camaro, es van adjudicar la classe C3, La sempre competida divisió D4 va ser per Arturo Espuny, amb un Renault Clio Cup IV, mentre que Albert Lairisa, amb un Renault Clio III, es va apuntar la D5.

Quant a les dues curses de Clàssics-Legends, en la primera cursa el guanyador en la Copa de Catalunya de Clàssics va ser Antonio Cubero amb un Porsche 911 RS de 1973, seguit de Lluís Villalba amb un De Tomaso Pantera, i d’Antonio Garcia amb un Porsche 924. Entre els participants de la Copa de Catalunya de Legend, en la cursa 1 es va imposar Adrià Matheu amb un Garbí GTS, seguit de Marc Garcia amb un Honda Civic VTI, i de J.Casino amb un BMW325i E36. A la cursa 2, entre els Clàssics es va imposar Lluís Villalba amb el seu De Tomaso Pantera, seguit d’ Antonio Cubero amb un Porsche 911 RS de 1973, i d’ d’Antonio Garcia amb un Porsche 924. Entre el Legend, a la cursa 2, es va imposar Jordi Puig amb un Porsche 993 GT2 de 1993, seguit d’Adrià Matheu amb un Garbí GTS i de de Marc Garcia amb un Honda Civic VTI.

La propera cursa del calendari català de Velocitat tindrà lloc el cap de setmana de l’11 i 12 de novembre, al circuit de Calafat.