Actualitat - 09/10/2023

 

  • Jordi Pitarch-F. José Fernández (Volkswagen Golf GTI MK2) van guanyar en Regularitat Sport 
  • Miquel Durán-Jordi Ibarra (Simca Rally) guanyadors a la Regularitat

 

 El passat dissabte a la localitat de Vilanova d’Escornalbou i organitzat per l’Escuderia Costa Daurada, es va disputar el 3r Ral·lisprint Vilanova d’Escornalbou puntuable pel Trofeu Catalunya Ral·lisprints d’Asfalt.

 Amb 35 vehicles autoritzats a prendre la sortida, 24 a l’apartat de velocitat, 4 a Regularitat Sport i 7 a Regularitat i amb un dia assolellat, va començar el ral·lisprint que constava d’un sol tram de 6.93 km a cinc passades, tres en sentit  en sentit Vilanova d’Escornalbou, de les quals només se’n van disputar 2, i dues en sentit Riudecanyes, que només es va córrer una, que sumaven un total de  67,53 km dels quals 34,81 km eren cronometrats.

 Ja des del primer tram no hi havia un clar favorit doncs durant tota la jornada es van anar repartint les victòries als trams, guanyant Pañella-Velilla dos, Manresa-Manresa un i Domènech-Carcadillo que a la fi va ser la dupla guanyadora del Ral·lisprint.

 En velocitat i guanyadors absoluts del ral·lisprint va ser el tàndem format per Xavier Domènech - Susanna Cercadillo (Porsche 997 GT3 RS), la segona posició va ser per Joaquim Manresa - Paula Manresa (Skoda Fabia R5), i tercers van quedar la parella formada per Sergi Pañella - Miquel Velilla  (Skoda Fabira Rally 2).

  A l’apartat de Regularitat Sport la victòria va ser per la parella Jordi Pitarch - F. José Fernández (Volkswagen Golf GTI MK2), en segona posició van quedar J. José Guillamet - Aleix Collados (Renault Clio Williams) i tercer la dupla formada per Francisco Espasa - Francesc Espasa (Seat 600 Abarth).

 A la Categoria de Regularitat el triomf va ser per Miquel Durán – Jordi Ibarra (Sima Rally), al segon lloc es van classificar Manel Cabré – Francesc Bardina (Volkswagen Kafer 1303) i tercer lloc per Albert Badia – Pere Besora (BMW 325i).

 

Imatge: Photosport Media